Lopend project

De Koningshoeve

Prachtig familierestaurant, gelegen in het landelijke Hoeksche Waard. Een oude aardappelschuur omgetoverd tot restaurant en feestlocatie. Van een kopje koffie, tot een complete trouwdag; alles is mogelijk

 

Het nieuwe ontwerp past veel beter! De gebruiker is veel sneller bij zijn doel.

— Michiel
De Koningshoeve
Vernieuwen website

Al sinds 2012 ben ik bij de Koningshoeve actief voor vele werkzaamheden, zowel digitaal als drukwerk. De vorige website heb ik gemaakt op basis van de content die de Koningshoeve graag wilde plaatsen op de website. Deze keer heb ik het anders aangepakt.

Samen met een marketingexpert heb ik de doelgroepen van de Koningshoeve onderzocht en benoemd. Daarna ben ik nog eens kritisch naar de website gaan kijken en ontdekte ik dat het eigenlijk een mini-doolhof is.

Genoeg reden om een nieuwe website te ontwerpen die beter bij de doelgroepen past. De homepage fungeert als één grote doorklikpagina om de juiste doelgroep bij de juiste content te krijgen. Natuurlijk heb ik deze ontwerpen uitvoerig getest bij diverse bezoekers van het restaurant en met de bevindingen aanpassingen gemaakt

De ontwikkeling van de website is in volle gang, helaas dus nog niet openbaar.

De Koningshoeve Website
De Koningshoeve Labyrint
Meer dan de website

Samen met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de website ben ik ook verantwoordelijk voor de huisstijl. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers en offerte-mappen.

Naast de 'standaard' werkzaamheden, passeren ook uitdagendere projecten de revue. Zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van de bedrukking van een bedrijfsauto en aanhanger.

Het (letterlijk) grootste project wat ik tot nu toe bij de Koningshoeve heb uitgevoerd is toch wel het "Labyrint van de Koning". Een maisdoolhof van 1,5 hectare waarvan ik sinds het begin (2014) het ontwerp maak van de routes tussen de maisplanten.